<

Tuingrind Zwolle

Ruime keuze in grind en split voor uw tuin in Zwolle

Gaat u in Zwolle een terras of pad maken van grind en split? Dan is de TuinGrindHandel uw beste keuze. Wij hebben namelijk zeer veel verschillende soorten siergrind in diverse kleuren en maten. U heeft dus een ruime keuze. Bovendien krijgt u topkwaliteit geleverd tegen een scherpe prijs. Wilt u hier ook van profiteren? Kijk dan snel op onze website naar het complete aanbod en maak uw keuze. Wij kunnen grote en kleine hoeveelheden ook bij u in Zwolle bezorgen, dus u hoeft de deur niet eens voor uit om grind te kopen!

Wat biedt onze grindhandel u in Zwolle?

Bij ons kunt u meer dan alleen diverse soorten grind en split vinden. Wij hebben ook andere benodigdheden, als kruiwagens en schoppen, voor u. Daarnaast bieden we ook sierhekwerken aan, die u kunt vullen met een siergrind naar keuze. Dat is een stevige en mooie omheining voor uw tuin in Zwolle.

Verder verkopen wij worteldoeken, waarmee u de groei van onkruid onder uw tuingrind kunt tegengaan. U kunt bij ons ook terecht voor epoxygrind en drainagegrind. Omdat water goed wegloopt via de stenen, is het een geschikte oplossing wanneer een u een systeem voor drainage wilt aanleggen.

Kenmerken van onze zand- en grindhandel

U kunt uiteraard ook kiezen voor een andere grindhandel in Zwolle of omgeving. Daarom proberen wij altijd een stap extra te zetten voor onze klanten, om ons zo positief te onderscheiden van onze klanten. Wij zijn daardoor ook de beste keuze wanneer u siergrind nodig heeft in Zwolle, want:

 • Wij bieden de beste kwaliteit tegen een zeer lage prijs
 • Onze vakmensen hebben uitgebreide kennis en ervaring
 • U krijgt bij ons gratis advies en informatie
 • We hebben regelmatig leuke kortingen voor onze klanten
 • Onze showroom is 24 uur per dag te bezoeken
 • Ons aanbod aan producten is zeer compleet
 • Wij bezorgen door heel Nederland, dus ook in Zwolle

grind in tuin plant

Op zoek naar zand, grind of stenen voor uw tuin in Zwolle? Neem contact met ons op

Wilt u bij ons grind kopen? Dat is geen enkel probleem. We kunnen het ook bij u bezorgen in Zwolle. Afhankelijk van hoeveel u bij ons bestelt, leveren we uw tuingrind af in bigbags van maximaal 1000 liter. Ook kan er in overleg met u een vrachtwagen bij u langs komen om alles te kiepen. Wilt u hier meer over weten of heeft u graag vooraf meer informatie? Vraag dan een van onze ervaren medewerkers om advies: 0182-512588. U mag ook een bericht sturen naar info@tuingrindhandel.nl of via ons contactformulier. Wilt u online bestellen? Dat kan ook. Wat kunnen wij voor uw tuin, terras of oprit in Zwolle doen?

  Direct Bestellen

  Uw naam (*)

  Uw adres (*)

  Uw woonplaats (*)

  Uw postcode (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bestelling

  captcha

  Contactgegevens

  Tuingrindhandel
  Goudkade 13a
  2802 AA Gouda

  Tel: (0182)512 588
  Fax: (0182)515 335
  Mail: info@tuingrindhandel.nl