<

Drainage aanleggen

Drainage laten aanleggen

Wanneer u veel last heeft van overtollig water op uw terras of oprit, dan is het een idee om drainage te laten aanleggen met behulp van grind of split. Doordat grote korrels zijn, kan water alsnog goed weglopen in de bodem. Voor het siergrind kunt u uitstekend terecht bij de TuinGrindHandel. Wij kunnen u dan ook helpen met uw drainage. Onze ervaren medewerkers kunnen u precies vertellen wat er mogelijk is. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon of per mail. U kunt dan in een mum van tijd zelf uw oprit of terras aanleggen.

Milieuvriendelijke drainage aanleggen

Een drainage aanleggen kan gebeuren door het terras of de oprit iets schuin aan te leggen, precies zoals bij een douche vaak het geval is. Het water wordt vervolgens naar een straat, putje of border geleid. U kunt ook voor siergrind of split kiezen. Hiertussen loopt het water goed weg en komt het in de bodem van uw tuin terecht is, wat goed is voor de grond en het milieu. Denkt u ook aan het aanleggen van een worteldoek? Hiermee voorkomt u dat onkruid omhoog gaat groeien en tussen de stenen komt. Zo houdt uw grindpad mooi schoon en hoeft u weinig onderhoud uit te voeren. Wij verkopen eventueel speciaal drainagegrind.

Wij helpen u drainage aanleggen

Medewerkers van de TuinGrindHandel hebben jarenlange ervaring met terrassen, opritten en paden aanleggen, zodoende kunnen zij u perfect helpen met uw drainage. Maar dat is niet de enige reden om voor ons te kiezen:

 • Ons grind en split is van topkwaliteit
 • Wij leveren binnen vijf werkdagen en bezorgen ook
 • U vindt bij ons regelmatig leuke kortingen
 • Onze showroom is altijd vrij te bezichtigen
 • U vindt bij ons ook andere benodigdheden
 • We hebben een zeer ruim aanbod aan grindsoorten
 • Wij geven vrijblijvend advies en u kunt online bestellen

Drainage aanleggen? Bel of mail ons gerust

Heeft u te maken met veel nattigheid in uw tuin? Of wilt u een grindpad of terras van split aanleggen en wilt u advies over drainage? Neem dan contact op met onze specialisten en vraag om raad. U kunt hiervoor bellen naar 0182-512588. Of stuur een mail naar info@tuingrindhandel.nl. U mag ook het contactformulier op onze website invullen of kom langs bij onze showroom.

grind mooi

Op werkdagen zijn hier van 7.30 tot 17.00 vakmensen van ons aanwezig, evenals op zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00. Zij kunnen u meer vertellen over een drainage aanleggen met behulp van grind.

  Direct Bestellen

  Uw naam (*)

  Uw adres (*)

  Uw woonplaats (*)

  Uw postcode (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bestelling

  captcha

  Contactgegevens

  Tuingrindhandel
  Goudkade 13a
  2802 AA Gouda

  Tel: (0182)512 588
  Fax: (0182)515 335
  Mail: info@tuingrindhandel.nl