<

Tuingrind

Ruimste keuze in tuingrind

Of u nu tuingrind nodig heeft voor een klein paadje of voor de aanleg van een oprijlaan bij een villa, bij de TuinGrindHandel vindt u wat u zoekt. Wij kunnen namelijk vrijwel alle soorten stenen, keien en brokken leveren. Ons uitgebreide assortiment vindt u op onze website. Ook kunt u ook dag en nacht langskomen om de opstelling in onze showroom te bezichtigen. Bovendien bieden wij u altijd kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij leveren tuingrind soms al binnen twee werkdagen! Wilt u hier ook van profiteren? Plaats dan snel (online) uw bestelling!

Wat hebben wij onder meer?

Wij leveren vele soorten tuingrind en split. Omdat de lijst zeer uitgebreid is, geven we u hieronder een greep uit ons assortiment. Houd onze site in de gaten voor leuke aanbiedingen! U kunt bij ons onder meer het volgende kopen:

 • Schelpen
 • Mediterrannee en Carrara split
 • Wit en Berg grind
 • Basalt en Basaltine
 • Marmedoc
 • Witte marmer
 • Schots en Odenwald graniet

grind tuin buiten

Ook voor accessoires

Bij ons kunt u ook aanvullende producten kopen, zoals epoxygrind, zand, kruiwagens en sierhekwerken. Laatstgenoemde kunt u vullen met tuingrind om zo een luxe en mooi hekwerk te creëren. Daarnaast bieden wij u ook worteldoeken aan. Wanneer u die onder het tuingrind legt, dan is het voor onkruid erg moeilijk om door het doek te komen. Daardoor voorkomt u veel onkruid en heeft u veel minder onderhoud. Bovendien houdt u dan uw grindpad of tuin mooi schoon.

Wilt u bezorgen of afhalen?

Een zak meenemen om wat beschadigingen op te vullen, is waarschijnlijk geen probleem. Maar voor een oprijlaan of terras heeft u flink wat tuingrind nodig. Onze vakmensen kunnen u helpen om uit te rekenen hoeveel u nodig heeft. Ook kunt u van onze bezorgservice gebruikmaken. Afhankelijk van de hoeveelheid, leveren wij u uw bestelling in stevige bigbags van 500 of 1000 liter. Of we komen langs met een stortwagen en kiepen het tuingrind los. Onze experts vertellen u graag wat er mogelijk is en wat de kosten zijn.

Wij hebben een showroom

we kunnen ons goed voorstellen dat u een aantal steensoorten met elkaar wilt kunnen vergelijken. Daarvoor is onze showroom geschikt. Bekijk op uw gemak ons aanbod. U kunt eventueel een proefmonster mee naar huis krijgen. Wij zijn 24 uur per dag geopend. Op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur en op zaterdagochtend kunt u advies vragen aan onze vakmensen. Of belt u hiervoor naar 0182-512588. U mag ook een mail richten aan info@tuingrindhandel.nl. Wij staan voor u klaar wanneer u tuingrind zoekt.

  Direct Bestellen

  Uw naam (*)

  Uw adres (*)

  Uw woonplaats (*)

  Uw postcode (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bestelling

  captcha

  Contactgegevens

  Tuingrindhandel
  Goudkade 13a
  2802 AA Gouda

  Tel: (0182)512 588
  Fax: (0182)515 335
  Mail: info@tuingrindhandel.nl