<

Grindhandel

Wij leveren u kwaliteit

Wanneer u een grindhandel zoekt, dan bent u hiervoor bij de TuinGrindHandel aan het juiste adres. Wij leveren aan particulieren, hoveniersbedrijven en groothandel. Ons bedrijf staat bekend om een zeer ruim aanbod en de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Die kwaliteit waarborgen wij door constant ons assortiment uit te breiden en op zoek te gaan naar de nieuwste stenen.

grind in tuin plant

Op die manier kunnen we perfect inspelen op de wensen van onze klanten. Gaat u ook voor kwalitatief hoogwaardig grind en split? Kies dan voor onze grindhandel!

Een greep uit ons aanbod

Of u nu zwarte steentjes zoekt voor een klein paadje of grote witte stenen van marmer voor een oprijlaan, bij ons vindt u ongetwijfeld van u zoekt. Wij leveren als grindhandel zowel siergrind als andere benodigdheden. U kunt bij ons terecht voor:

 • Siergrind en schelpen
 • Epoxygrind en drainagegrind
 • Antiworteldoek en splitplaten
 • Kruiwagens en schotten
 • Steenhekwerken

Daarom onze grindhandel

U kunt uiteraard ook kiezen voor een ander bedrijf of een andere grindhandel. Daarmee doet u dan uzelf en uw eigen portemonnee tekort. Want door voor ons te kiezen, gaat u voor:

 • Een zeer ruim aanbod met vaak leuke acties
 • Zeer scherpe prijzen voor de beste kwaliteit
 • Onze showroom is 24 uur per dag toegankelijk
 • Wij geven u graag vrijblijvend advies
 • Uw bestelling leveren we binnen vijf werkdagen

Bezorgen is mogelijk

Een zak grind krijgt u misschien nog wel mee in de auto, maar wanneer u grote hoeveelheden nodig heeft, dan lukt dat mogelijk niet. Onze grindhandel biedt u dan onze bezorgservice. Afhankelijk van uw bestelling leveren wij het u in bigbags van 500 of 1000 liter. Bij een zeer grote hoeveelheid laten wij een wagen het los bij u storten. Heeft u meer dan 12 ton besteld? Dan is het transport gratis. Voor de bezorgkosten kunt op onze site kijken of u kunt contact opnemen met een van onze vakmensen.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over hoeveel steen u nodig heeft? Of wilt u advies over de aanleg van uw pad of terras? Dan staan de experts van onze grindhandel voor u klaar. U kunt bellen naar 0182-512588 of mailen naar info@tuingrindhandel.nl. In onze showroom bent u 24 uur per dag van harte welkom en op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur of op zaterdag van 9.00 tot 12.00 treft u ook onze medewerkers. Kies voor onze grindhandel, wanneer u kwaliteit wilt tegen een gunstige prijs.

  Direct Bestellen

  Uw naam (*)

  Uw adres (*)

  Uw woonplaats (*)

  Uw postcode (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bestelling

  captcha

  Contactgegevens

  Tuingrindhandel
  Goudkade 13a
  2802 AA Gouda

  Tel: (0182)512 588
  Fax: (0182)515 335
  Mail: info@tuingrindhandel.nl