<

Grind kopen

Grind kopen bij de specialist

Wanneer u ervoor kiest om split of grind te kopen, dan bent u hiervoor bij de TuinGrindHandel aan het juiste adres. Wij zijn hierin dé specialist en leveren nagenoeg alle soorten. Met siergrind kunt u uw inrit, parkeerplaats, gazon of siertuin op een passende manier afwerken. Het resultaat is een natuurlijk en verzorgd geheel, waar u weinig onderhoud aan heeft. Op onze site vindt u ons complete aanbod. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, waar u eventueel ook accessoires kunt kopen voor de aanleg van uw grind tuin.

Waarom is grind een goede keuze?

U kunt ook een terras of pad laten bestraten of een deel van uw tuin opvullen met een gazon. Wij adviseren u echter om na te denken over siergrind. Dit heeft namelijk veel voordelen:

 • Aanschaf en verwerking kosten weinig geld
 • U lost beschadigingen snel op door de losse stenen aan te vullen
 • Het laat water door, wat goed is voor de bodem van uw tuin
 • Er zijn vele soorten mogelijk en is dus goed te combineren
 • Het heeft een natuurlijke en luxe uitstraling

Waarom bij ons kopen?

Wij zijn niet het enige bedrijf waar u terecht kunt voor grind. Er zijn ook andere bedrijven in Nederland waar u steensoorten voor in de tuin kunt kopen. Maar wanneer u voor ons kiest, dan profiteert u van vele voordelen:

 • Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met grind en geven vrijblijvend advies.
 • Onze prijzen zijn zeer scherp.
 • U krijgt bij ons uw bestelling tussen de een en vijf werkdagen geleverd.
 • Wij hebben regelmatig leuke acties.
 • U kunt bij ons ook accessoires als een worteldoek of een kruiwagen kopen.

Wij bezorgen ook

Met alleen grind kopen bent u er nog niet, want hoe krijgt u uw bestelling op de juiste locatie? Dan biedt onze bezorgservice uitkomst. Wij leveren het grind in bigbags (500 of 1000 liter) of kunnen met een vrachtwagen het siergrind bij u laten storten. Vanaf 12 ton is dit gratis. Bij andere hoeveelheden rekenen we bezorgkosten, die u kunt vinden op onze site.

tuin japans grind mooi

Voor een bigbag betaalt u 45 euro per stuk, ongeacht hoeveel wij er leveren. Wanneer u de mogelijkheid heeft, dan kunt u ook uw bestelling bij ons afhalen. Dit is uiteraard gratis.

Bezoek onze showroom!

We kunnen ons voorstellen dat u op uw gemak wilt bekijken welke steensoort uw voorkeur heeft. Daarom is onze showroom 24 uur per dag voor u geopend. U kunt rustig bekijken wat u mooi vindt en onze medewerkers om advies vragen. Eventueel krijgt u een proefmonster mee naar huis, zodat u er nog even over na kunt denken. Wilt u een afspraak maken met ons? Of wilt u vrijblijvend meer informatie opvragen? Belt u dan naar 0182-512588 of stuurt u een bericht naar info@tuingrindhandel.nl. U kunt ook het contactformulier op onze site gebruiken. Wanneer u grind gaat kopen, zijn wij van de TuinGrindHandel uw beste keuze!

  Direct Bestellen

  Uw naam (*)

  Uw adres (*)

  Uw woonplaats (*)

  Uw postcode (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bestelling

  captcha

  Contactgegevens

  Tuingrindhandel
  Goudkade 13a
  2802 AA Gouda

  Tel: (0182)512 588
  Fax: (0182)515 335
  Mail: info@tuingrindhandel.nl