<

Grind en split

Grind en split nodig?

Wilt u uw tuin mooi afwerken met grind en split? Dan kunt u voor een ruime keuze terecht bij de TuinGrindHandel. Wij hebben precies wat u zoekt, of het nu split, keien, brokken of siergrind is. Bij ons vindt u altijd de beste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Wij leveren onder meer aan hoveniers en de groothandel, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

grind stoel

U kunt ons uitgebreide aanbod zelf komen bekijken in onze showroom. Die is 24 uur per dag geopend en op werkdagen overdag en op zaterdagochtend zijn ook medewerkers aanwezig om u van advies te voorzien.

Wat is grind?

Ons siergrind wordt gewonnen uit rivieren en heeft hierdoor een ronde vorm gekregen. Wij leveren u grind in vele verschillende maten en kleuren. Deze steensoorten zijn:

 • Niet zo gevoelig voor groene aanslag
 • Ook in exclusievere varianten verkrijgbaar
 • Maken meer geluid wanneer erop gelopen wordt (handige inbraakpreventie)
 • Laten snel regenwater door
 • Voelen comfortabeler aan

Wat is split?

Het siersplit dat wij leveren komt uit zogenaamde groeves. Dit is ‘gespeten’ breuksteun en heet daardoor ook split. Deze stenen zijn hoekiger en daardoor zullen ze minder bewegen ten opzichte van elkaar. Het is dus veel stabieler dan grind. Ook hierin heeft u een ruime keuze in kleuren en soorten. Verder is ons siersplit:

 • Gemakkelijker om op te lopen of rijden dan grind
 • Vele kleuren en maten mogelijk
 • Het is goedkoper per m2 dan de meeste grindsoorten

Handige benodigdheden

Bij ons kunt u meer dan alleen grind en split kopen. Wij leveren u ook handige benodigdheden, zoals kruiwagens en schoppen. Ook kunt u bij ons terecht voor antiworteldoek. Wanneer u dit onder uw pad of terras legt en daarbovenop de grind- of splitstenen, dan zult u veel minder last van onkruid krijgen. Het doek houdt namelijk wortelgroei tegen. U heeft op die manier nauwelijks onderhoud aan uw grindpad of terrassen. Verder leveren wij splitplaten, sierhekwerken en zand. Wat wilt u bij ons bestellen?

Informeer gerust bij ons

Twijfelt u of split een betere keuze voor u is of grind? Of weet u niet hoeveel u nodig heeft voor uw tuinpaadje of oprijlaan? Laat u dan bijstaan door onze ervaren medewerkers. Wij geven u graag advies en helpen u met het uitrekenen van het kostenplaatje. U kunt hiervoor bellen naar 0182-512588 of een mail zenden naar info@tuingrindhandel.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij onze showroom in Gouda. Hier kunt u de vele soorten grind en split op uw gemak bezichtigen.

  Direct Bestellen

  Uw naam (*)

  Uw adres (*)

  Uw woonplaats (*)

  Uw postcode (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bestelling

  captcha

  Contactgegevens

  Tuingrindhandel
  Goudkade 13a
  2802 AA Gouda

  Tel: (0182)512 588
  Fax: (0182)515 335
  Mail: info@tuingrindhandel.nl