<

Tuingrind Amsterdam

Zand- en grindhandel voor al uw grind en split

Wilt u in Amsterdam grind kopen? Dan kunt u vandaag nog een online bestelling plaatsen bij de TuinGrindHandel. Wij proberen altijd om zo snel mogelijk uit voorraad te leveren. Uniek aan onze grindhandel is dat wij vrijwel alle soorten grind en split kunnen leveren, zoals het populaire Basalt.

grind groen buiten

Ook leveren wij zowel kleine hoeveelheden aan particulieren, maar ook groothandels en hoveniers kunnen bij ons terecht voor grote partijen. Die kunnen wij op locatie afleveren in bigbags of los gestort met onze kiepwagen. Wat kunnen we voor u doen?

Siergrind, split en stenen voor uw tuin in Amsterdam

Om onze klanten tevreden te kunnen stellen, hebben wij altijd vele grindsoorten op voorraad. Zo bieden we u altijd een ruime keuze en kunnen we zeer snel leveren. Wij bieden u in Amsterdam onder meer:

 • Grind en split
 • Tuingrind
 • Siergrind
 • Andere benodigdheden
 • Epoxygrind en drainagegrind

Voor het complete overzicht van onze soorten stenen kunt u op onze website kijken. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Die is dag en nacht toegankelijk, dus ook wanneer het u uitkomt.

Onze zand- en grindhandel bezorgt in heel Nederland

Onze grindhandel kan in heel Nederland en dus ook in Amsterdam bezorgen. Dit kan in bigbags van 500 of 1000 liter. Of we storten het los met behulp van een vrachtwagen die bij u het grind stort. Onze bigbags staan altijd op een pallet voor eenmalig gebruik. Die hoeft u dus niet meer terug te sturen of te komen brengen. Ook de bigbag mag u houden. De kosten voor transport naar Amsterdam zijn 45 euro per bigbag per levering, ongeacht het aantal. Een vrachtwagen los gestort is gratis bij afname van minimaal 12 ton. Wanneer u wilt weten wat uw bezorgkosten in Amsterdam zullen zijn, dan kunt u onze medewerkers om het kostenplaatje vragen.

Verschil grind en split

Vaak vragen klanten ons naar het verschil tussen grind en split. Tuingrind is meestal ronder van vorm en gladder. Het is daardoor zeer geschikt om op te lopen en u kunt er bijvoorbeeld een terras of pad mee aanleggen in Amsterdam. Split is hoekiger van vorm en blijft daardoor beter liggen. Het is stabieler en daardoor kan het zwaarder belast worden. Wij adviseren u om split te gebruiken voor bijvoorbeeld een oprit. Voor welke grindsoort u ook kiest, wij raden u aan om een antiworteldoek eronder te plaatsen. Zo voorkomt u onkruid en heeft u minder onderhoud aan uw siergrind. Tevens is het een simpele methode om water te laten weglopen en dus een goedkope optie wanneer u drainage wilt aanleggen.

Stenen voor uw tuin in Amsterdam? Neem contact op met onze zand- en grindhandel

Heeft u op onze site een mooie steensoort gevonden? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. U kunt dan bekijken hoe uw siergrind eruitziet en u kunt een proefmonster meekrijgen. Onze showroom is dagelijks vrij toegankelijk. Op werkdagen is er overdag altijd iemand van ons aanwezig om u te helpen. Ook op zaterdagochtend staan we voor u klaar. U kunt telefonisch alvast informatie of een offerte opvragen: 0182-512588. Mailen kan naar info@tuingrindhandel. Wat gaat u aanleggen met uw tuingrind in Amsterdam?

  Direct Bestellen

  Uw naam (*)

  Uw adres (*)

  Uw woonplaats (*)

  Uw postcode (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bestelling

  captcha

  Contactgegevens

  Tuingrindhandel
  Goudkade 13a
  2802 AA Gouda

  Tel: (0182)512 588
  Fax: (0182)515 335
  Mail: info@tuingrindhandel.nl