<

Tuingrind Utrecht

Wilt u zand, stenen of grind kopen voor uw tuin in Utrecht?

Wanneer u in Utrecht siergrind wilt aanschaffen, dan kunt u hiervoor uitstekend bij de TuinGrindHandel terecht. Wij zijn al vele jaren dé specialist in tuingrind. In onze grindhandel kunt u onder meer stenen, keien en brokken vinden. Zoekt u iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers kunnen u meer vertellen of met u meedenken. Wij werken voor zowel particulieren als voor groothandels en hoveniersbedrijven.

Wat kan onze zand- en grindhandel voor u in Utrecht betekenen?

Hoewel onze naam (TuinGrindHandel) al verraadt dat wij als grindhandel actief zijn, doen wij meer dan alleen het verkopen van vele soorten tuingrind en siergrind. U kunt bij ons ook terecht voor:

 • Vrijblijvend advies over al onze producten
 • Levering binnen vijf werkdagen
 • Bezorging in heel Nederland mogelijk, dus ook in Utrecht
 • Gerelateerde producten, zoals sierhekwerken en epoxygrind

grind mooi

Dus ook voor grote hoeveelheden grind en split kunt u bij ons terecht in Utrecht. Wist u dat u met grind eenvoudig en snel drainage kunt aanleggen?

Basalt split of stenen bezorgen voor uw tuin in Utrecht?

Onze grindhandel levert door heel Nederland. Afhankelijk van wat u bestelt, komen wij het bezorgen in bigbags met een inhoud van 500 of 1000 liter. Heeft u meer nodig, dan is de kans aanwezig dat wij het leveren in een vrachtwagen. We storten het dan los bij u op locatie. Dit is gratis bij bestellingen van minimaal 12 ton siergrind. Onze bigbags komen op pallets, die eenmalig gebruikt worden. U mag de bigbag dus houden. Onze vakmensen kunnen voor u uitrekenen wat de transportkosten zijn van uw bestelling in Utrecht.

Kenmerken van onze zand- en grindhandel

U kunt uw grind ook kopen bij een ander bedrijf in Utrecht of omgeving. Dat beseffen wij ons heel goed. Daarom lopen wij altijd net iets harder voor onze klanten dan een andere grindhandel. Onze producten zijn van topkwaliteit en wij leveren u een zeer ruim assortiment, maar dat is nog niet alles:

 • Wij hebben een uiterst klantvriendelijke werkwijze en u kunt altijd vrijblijvend om advies vragen
 • Onze prijzen zijn heel voordelig en u kunt vooraf om een offerte vragen
 • Ons doel is om alle bestellingen binnen vijf werkdagen te leveren in Utrecht.
 • In onze showroom (die 24 uur per dag toegankelijk is) kunt u onze producten bewonderen.
 • Regelmatig hebben we leuke aanbiedingen voor u, dus houdt u onze site ook goed in de gaten.

Drainage aanleggen in Utrecht? Neem contact op

Weet u precies welk siergrind u wilt hebben of hoeveel grind en split u nodig heeft? Dan kunt u uw bestelling bij ons ook online plaatsen. Vermeld hierbij duidelijk wat u wilt hebben en hoeveel. Laat ons ook weten of u wilt dat wij het bezorgen en of er nog bijzonderheden zijn. Wilt u eerst meer informatie hebben? Neemt u dan telefonisch contact op met een van onze specialisten via 0182-512588. U mag ook ons online formulier invullen of mailen naar info@tuingrindhandel.nl. Wij kijken uit naar uw bestelling in Utrecht.

  Direct Bestellen

  Uw naam (*)

  Uw adres (*)

  Uw woonplaats (*)

  Uw postcode (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bestelling

  captcha

  Contactgegevens

  Tuingrindhandel
  Goudkade 13a
  2802 AA Gouda

  Tel: (0182)512 588
  Fax: (0182)515 335
  Mail: info@tuingrindhandel.nl