<

Tuingrind Rotterdam

Zand- en grindhandel voor bedrijven en pariculieren

Heeft u siergrind nodig? Bijvoorbeeld omdat u een terras of tuinpad gaat aanleggen in Rotterdam? Dan is de TuinGrindHandel de beste keuze voor u. Wij leveren namelijk niet alleen vele soorten grind en split in allerlei kleuren en maten, maar wij bieden u ook zeer voordelige prijzen. Daarnaast kunnen wij zeer snel uit voorraad leveren en zijn ook grote bestellingen voor ons geen probleem. Die kunt u bij ons afhalen of we bezorgen ze met behulp van bigbags of een vrachtwagen bij u in Rotterdam. Wat kan onze grindhandel voor u doen?

Grind, basalt split en stenen voor uw tuin in Rotterdam

Wij leveren u vele soorten siergrind en andere benodigdheden. Zo kunt u bij ons ook kruiwagens, schoppen en zand kopen. Daarnaast bieden wij u een antiworteldoek aan. Wanneer u die onder het tuingrind legt in Rotterdam, dan voorkomt u de groei van wortels en onkruid. U heeft zo veel minder onderhoud aan uw grind en split. Tevens verkopen wij sierhekwerken die u kunt vullen met siergrind voor een luxe en robuuste uitstraling. Wilt u meer weten? Bekijk dan snel onze website voor een volledig overzicht van onze grindsoorten of kom langs in de showroom!

Daarom kiest u tuingrind van onze zand- en grindhandel

U kunt ook heel goed dichte bestrating laten aanleggen of een gazon laten groeien in Rotterdam. Maar met grind en split profiteert u van veel andere voordelen. Het is bijvoorbeeld relatief goedkoop in aanschaf en onderhoud (zeker bij gebruik van een worteldoek). Ook is het eenvoudig aan te leggen, zelfs wanneer u geen groene vingers heeft.

grind stoel

Het ziet er verder zeer chique en luxe uit. Bovendien past het altijd bij uw tuin en woning in Rotterdam, want u kunt kiezen uit vele soorten, maten en kleuren. Tevens is het een perfect systeem wanneer u drainage wilt aanleggen. Het water loopt hierdoor soepel de bodem in. Onze specialisten geven u hier graag advies over.

De voordelen van onze zand- en grindhandel

Onze grindhandel vindt een klantgerichte werkwijze zeer belangrijk. Daarom doen wij elke dag opnieuw ons best om u te overtuigen van ons vakmanschap en de kwaliteit van onze producten. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur te vinden in onze showroom en op zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00. U kunt dan vrijblijvend meer informatie inwinnen en advies vragen over onze producten. Maar u profiteert van meer, zoals:

 • Wij proberen uw grind en split binnen vijf werkdagen te leveren in Rotterdam.
 • Op onze site en in onze showroom hebben we regelmatig leuke acties.
 • Onze medewerkers kunnen niet alleen uw bestelling bezorgen, maar advies geven.
 • Al onze producten zijn van de beste kwaliteit en hebben een scherpe prijs.
 • Ook groothandels en hoveniersbedrijven kunnen bij ons terecht.

Zoekt u basalt split, of stenen voor uw tuin in Rotterdam? Neem contact op

Weet u al welk siergrind u wilt? Of wilt u nog even laten narekenen hoeveel grind u moet kopen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of het plaatsen van uw bestelling. U kunt hiervoor ook bellen met ons: 0182-512588. Wanneer u liever een bericht stuurt, dan kunt u het online contactformulier op onze site gebruiken of ons e-mailadres: info@tuingrindhandel.nl. Wij zullen altijd zo spoedig mogelijk reageren. Wilt u meer weten over ons tuingrind en de bezorgingsmogelijkheden in Rotterdam, dan horen wij graag van u.

  Direct Bestellen

  Uw naam (*)

  Uw adres (*)

  Uw woonplaats (*)

  Uw postcode (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bestelling

  captcha

  Contactgegevens

  Tuingrindhandel
  Goudkade 13a
  2802 AA Gouda

  Tel: (0182)512 588
  Fax: (0182)515 335
  Mail: info@tuingrindhandel.nl