<

Zand- en grindhandel

Uw zand- en grindhandel

Wilt u inkopen doen bij een professionele en betrouwbare zand- en grindhandel? Kies dan voor de TuinGrindHandel. Wij zijn hét adres voor topkwaliteit grind tegen een gunstige prijs. Aan particulieren, groothandels en hoveniers leveren wij snel en uit voorraad leverbaar grind, split en zand. Uw bestelling kunnen wij op locatie afleveren in bigbags of los gestort. U vindt bij ons een zeer ruim assortiment aan tuingrind, brokken en keien. Kijk verder op onze site voor het complete aanbod van onze grindhandel of kom gerust eens langs!

grind in tuin grijs

Vele soorten grind bij onze zand- en grindhandel

Onze zand- en grindhandel levert zeer veel soorten, kleuren en maten. Hierdoor hebben wij altijd iets wat aansluit bij uw smaak en wensen. Wilt u een luxe steensoort in wit of rood? Of gaat u liever voor een simpele witte steen? De experts van onze grindhandel geven u graag vrijblijvend advies over bijvoorbeeld:

 • Basalt en Basaltine
 • Schelpen
 • Lava
 • Witte marmer
 • Odenwald graniet

Ook andere benodigdheden

Wij leveren u meer dan alleen tuin- of siergrind. U kunt bij ons ook terecht voor andere benodigdheden, die van pas kunnen komen bij het aanleggen van uw stenen pad of terras. Denk hierbij aan:

 • Antiworteldoek om onkruid tegen te gaan
 • Handige kruiwagens of sterke schoppen
 • Epoxygrind of drainagegrind
 • Sierhekwerken voor een stevige omheining
 • Zand om op te hogen of op te vullen

Staat wat u zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht kan onze grindhandel contact leggen met de leveranciers om te onderzoeken of zij hebben wat u zoekt.

Wij bezorgen zand en grind

Grote hoeveelheden zand of siergrind zijn lastig mee te nemen en te voeren. Onze bezorgdienst biedt dan uitkomst. Afhankelijk van hoeveel u bij ons afneemt, bezorgen wij uw bestelling in bigbags van 500 of 1000 liter. Bij grotere hoeveelheden kiepen we het zand of de stenen los. Vanaf 12 ton zijn de bezorgkosten dan gratis. U betaalt voor een bigbag 45 euro per levering, ongeacht hoeveel u er afneemt. Wilt u weten wat de exacte transportkosten van uw bestelling zijn? Informeer er dan naar bij onze grindhandel.

Wilt u een offerte van onze zand- en grindhandel?

Wanneer u al weet wat u nodig heeft, dan kunt u online bestellen. Mail naar info@tuingrindhandel.nl of gebruik ons contactformulier. Vermeld hierbij duidelijk hoeveel u wilt van welke grindsoort, of u het komt afhalen of niet en of er bijzonderheden zijn. Wij bevestigen dit dan binnen 24 uur. U kunt zo ook een offerte aanvragen. Hiervoor kunt u ook bellen naar 0182-512588. Verder kunt u ook in onze showroom een van onze medewerkers aanspreken. U bent van harte welkom bij onze zand- en grindhandel!

  Direct Bestellen

  Uw naam (*)

  Uw adres (*)

  Uw woonplaats (*)

  Uw postcode (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bestelling

  captcha

  Contactgegevens

  Tuingrindhandel
  Goudkade 13a
  2802 AA Gouda

  Tel: (0182)512 588
  Fax: (0182)515 335
  Mail: info@tuingrindhandel.nl