<

Tuin stenen

Een tuin met stenen pad

Wilt u in uw tuin stenen gebruiken voor het maken van een pad of oprit? Dan heeft u hiervoor een flinke partij grind nodig. Gelukkig kunt u dan uitstekend terecht bij de TuinGrindHandel. Wij leveren u het ruimste assortiment aan stenen, brokken en keien. Ook vindt u bij ons handige producten als worteldoeken en kruiwagens om uw tuin helemaal af te maken. Op onze website vindt u een overzicht van onze steensoorten, maar u bent ook 24 uur per dag welkom om de opstelling in onze showroom te komen bekijken.

grind mooi

Waarom kiezen voor stenen?

Veel mensen leggen in hun tuin een pad aan van steen of vullen delen op met gazon. Ook dit zijn prima opties. Maar met onze soorten stenen en grind profiteert u van meer voordelen, namelijk:

 • U hoeft minder onderhoud uit te voeren. Legt u er namelijk een worteldoek onder, dan heeft u vrijwel geen last van onkruid.
 • In aanschaf is siergrind ook veel voordeliger. Bovendien kunt u beschadigingen heel gemakkelijk oplossen door extra stenen te storten.
 • Het past altijd bij uw tuin, want er zijn zoveel kleuren en soorten mogelijk dat u altijd de gewenste uitstraling vindt.
 • Ook is het zeer gemakkelijk om zelf in uw tuin een stenen pad aan te leggen. U kunt dit zelfs doen wanneer u geen professional in tuinieren bent.

Voor particulieren en bedrijven

Onze grindhandel werkt zowel met particulieren, die een paar kilo nodig hebben voor een paadje in de tuin, als met hoveniersbedrijven die tonnen nodig hebben voor de oprijlaan van een villa. Wat u ook nodig heeft en hoeveel u ook nodig heeft, wij leveren het u. U kunt het bij ons ophalen of wij bezorgen het bij u in bijvoorbeeld bigbags van 500 en 1000 liter. Ook kunnen we een stortwagen de stenen bij u los laten kiepen. Onze ervaren vakmensen kunnen precies voor u uitrekenen wat de bezorgkosten van uw bestelling zijn. Vraag ons ernaar!

Tot ziens in onze showroom?

Wij hebben ook een showroom, waar u alle steensoorten op uw gemak kunt bekijken. Desgewenst kunt u een proefmonster mee naar huis nemen. Onze showroom is altijd te bezichtigen. Op werkdagen kunt u van 7.30 tot 17.00 uur bij ons binnenlopen en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur kunt u hier ook terecht voor advies van onze experts. Wilt u liever eerst telefonisch of per mail informatie opvragen? Belt u dan naar 0182-512588 of mail ons via info@tuingrindhandel.nl. Wanneer u voor uw tuin stenen zoekt, dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres.

  Direct Bestellen

  Uw naam (*)

  Uw adres (*)

  Uw woonplaats (*)

  Uw postcode (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bestelling

  captcha

  Contactgegevens

  Tuingrindhandel
  Goudkade 13a
  2802 AA Gouda

  Tel: (0182)512 588
  Fax: (0182)515 335
  Mail: info@tuingrindhandel.nl